Επαγγελματίας στον Άρη ο 19χρονος Ξανθιώτης πορτιέρο Τόλης Τσιλιγγίρης

Επαγγελματίας στον Άρη θα είναι ο Ξανθιώτης πορτιέρο Απόστολος Τσιλιγγίρης καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μαζί με τον ακραίο μπακ Τσαγκαλίδη.

Ο 19χρονος σε λίγες ημέρες πανυψηλος 1.90 μέτρων τερματοφύλακας (γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 2000), φέτος αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο κανοντας ντεμπούτο ως βασικός με την Σπαρτη στις 6 Γεναρη, ενώ αγωνίστηκε λίγο νωρίτερα και στο κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έκανε και το ντεμπούτο του την σεζόν ενώ ήταν βασικός και στην ομάδα νέων του Ηροδότου Κ19.

Ο Τσιλιγγίρης που θα αγωνίζεται και στην ομάδα Κ19 του Άρη και προπονέιται και με την πρωτη ομάδα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Ξάνθης, και συνέχισε στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και κατοπιν στον Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ εθνική. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης: Ο 19χρονος τερματοφύλακας, Απόστολος Τσιλιγγίρης (6-9-2000), υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και ο 18χρονος διεθνής αριστερός μπακ της ομάδας Κ 19, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, (5-3-2001) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.