Μεσογειακοί Αγώνες: Ήττα για Τερζόγλου και Μπανιώτη

Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε το δίδυμο Τερζόγλου/Μπανιώτη στους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες καθώς ηττήθηκαν με 2-0 σκορ από την Κυπριακή ομάδα.

Οι δύο Θρακιώτες έχασαν στα σημεία από το Κυπριακό δίδυμο των Σιαπάνη και Αποστόλου με 2-0 (21-17, 21-17) σετ και το έργο της πρόκρισης γίνεται δύσκολο καθώς πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν τους αδύναμους Μαυροβούνιους για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και η FIVB αναβάθμισε τους συγκεκριμένους αγώνες σε Προολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο σημαίνει ότι κάθε υψηλό πλασάρισμα για τις Εθνικές μας ομάδες ισοδυναμεί και με πόντους στο τελικό ταμπλό για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020.

Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής σε κάθε όμιλο υπάρχουν τέσσερις ομάδες και γίνονται δύο ημιτελικοί αγώνες ομίλου όπου οι νικητές παίζουν τον τελικό του ομίλου και οι ηττημένοι τον μικρό τελικό. Οι δύο του τελικού προκρίνονται στην Β Φαση μαζί με τον νικητή του μικρού τελικού σε ένα ταμπλό δώδεκα ομάδων, στο οποίο θα τοποθετηθούν βάσει κατάταξης και θα είναι μονού αποκλεισμού δηλαδή ήττα και αποκλεισμός.