Στον Ορφέα Ξυλαγανής αντί για την Ένωση Αλεξανδρούπολης ο Πασχάλης

Mετά από 3 χρόνια στον Ορφέα Ξυλαγανής επιστρέφει ο αρχισκόρερ της κατηγορίας την τελευταία πενταετία Κώστας Πασχάλης, παρά τις προτάσεις που είχε ακόμα από Ροδόπη αλλα και Έβρο.

Ο Πασχάλης την περασμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και κατόπιν μετακόμισε στα Παγούρια όπου και πέτυχε 15 τέρματα, εχοντας 16 συνολικά στο πρωτάθλημα τερματίζοντας την δεύτερη θέση των σκόρερ πίσω από τον Βάσκο.

Ενδιαφέρον για τον Πασχάλη έδειξαν αρκετές ομάδες όπως η Ενωση Αλεξανδρούπολης με την οποία αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ηρακλή Ζυγού αλλα και η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, αλλα τελικά προτίμησε την ομάδα της Ξυλαγανής με την οποία είχε αναδειχθεί δευτερος σκορερ προ τριετίας.

Συνολικα την τελευταία πενταετία έχει 81 τέρματα με Ελπίδα Σαπών (δυο θητείες), Ξυλαγανη και Γρατινή, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Αναγέννηση Παγουρίων.

Για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο 28χρονος Πασχάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και ακόμα στο παρελθόν εχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Άγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Παγούρια.