Για αλλοίωση αποτελέσματος στο Ολυμπιακός – Αστέρας παραπέμπεται ο Κουμπαράκης

Για τιμωρία πηγαίνει ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης, που πρωταγωνίστησε στην αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι του Ολυμπιακό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί ο διαιτητής από τη Σύρο (από εκεί κατάγεται, αν και σφυρίζει για τον σύνδεσμο Θράκης), να εκτέθηκε από τον Τζοβάρα, που ήταν στο VAR, ωστόσο ο παρατηρητής Σταύρος Φλώτσιος του χρεώνει ακόμη και το γεγονός ότι δεν είναι σε πραγματικό χρόνο την παράβαση στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Από το τηλεοπτικό πλάνο, που ο Κουμπαράκης δεν είδε ποτέ στο VAR, φαίνεται ότι ο διαιτητής είχε τη φάση μπροστά στα μάτια του, το τράβηγμα του Ελ Αράμπι στον Μπαράλες είναι παρατεταμένο, οπότε σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν δικαιολογείται ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης να μην το είδε!

Μολονότι η ΚΕΔ με ανακοίνωση της επέρριψε τις ευθύνες για την επίμαχη φάση με το πέναλτι του Μπαράλες σε τεχνικές δυσλειτουργίες του VAR, ο παρατηρητής διαιτησίας παραπέμπει τον ρέφερι Κουμπαράκη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και επειδή δεν επέμεινε να δει την ανατροπή του Μπαράλες από όλες τις διαθέσιμες κάμερες, κάνοντας κακή χρήση του VAR.

Παραπέμπεται για "αλλοίωση αποτελέσματος" στο Ολυμπιακός-Αστέρας ο Κουμπαράκης