Γ’ Εθνική: Έκπληξη με Ζαπαρτίδη στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου προέβη σε μια μεταγραφή έκπληξη για τη θέση του πάγκου του, δίνοντας τα ηνία στον Εβρίτη τεχνικό Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Εβρίτη τεχνικό, Πασχάλη Ζαπαρτίδη ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Νίκο Μπαχαρίδη.

Η ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου ήρθε σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΑΟ Θράκης που μέσα από αυτήν την ανακοίνωση του στην ουσία προαναγγέλλει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο σημαίνει πως βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα που υπήρχε.

Ο Ζαπαρτίδης προ μηνός μετά τις εξελίξεις με την νέα ομάδα του Έβρου υπήρχε σκέψη να αναλάβει την Ένωση Αλεξανδρούπολης αφου ήταν προπονητής του ΑΟ Θράκης ΑΛΕΞ ομάδα από την οποία μαζί με την Άνθεια ίδρυσαν την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Κ.ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ

Στην προσπάθεια μας την φετινή χρονιά στην Γ’ Εθνική για την επίτευξη των στόχων μας θα είναι μαζί μας ο κ. Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Το βιογραφικό του μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link, αλλά το έργο του στον πάγκο του Μέγα. (https://coachzap.gr/…)

Τον ευχαριστούμε θερμά διότι αυτή την δύσκολη συγκυρία για τον Ίασμο προσφέρθηκε να μας βοηθήσει στην δύσκολη Γ’ κατηγορία.

Όλοι μαζί στην Γ’ Εθνική

ΞΕΚΙΝΑΜΕ….