Κύπελλο Ελλάδος: Παράπονα Χατζημεστή για την διαιτησία στις Σέρρες

Ο Ορφέας Ξάνθης αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι στην διαδικασία των πέναλτι από τον Πανσερραϊκό, στην αναμέτρηση της Κυριακής για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωστόσο πέρα από την πίκρα, ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Τακίδη της ΕΠΣ Κιλκίς που είχε σαν βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Ιωαννίδη.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου (φωτο από την ΕΡΤ Σερρών), εξέφρασε και τα παράπονα της ομάδας του υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε αποβολή για τον παίκτη του στην παράταση και ότι στο δεύτερο γκολ των Σερραίων υπήρξε επιθετικό φάουλ και κατά συνέπεια έπρεπε να ακυρωθεί.

Πάντως, ο Χατζημεστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πανσερραϊκό για τη φιλοξενία που απόλαυσε αυτός και η ομάδα του, ευχόμενος η ιστορική Σερραϊκή ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Νεντίδη, αρκετά γνώριμο και αγαπητό στην Ξάνθη από την παρουσία του ως βοηθού στον πάγκο του ΑΟΞ, ο οποίος φέτος ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στον ιστορικό Πανσερραϊκό.