Τέλος ο Σάκης Μουστακίδης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Η δήλωση της αποχώρησης μετά από 7 χρόνια

Μπορεί στις αρχές του μήνα να ανακοινώθηκε από την νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ότι θα παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο φαίνεται ότι ή δεν ισχυε κάτι τέτοιο και από την άλλη πλευρά ή στις 20 μέρες που ακολουθησαν συνέβησαν γεγονότα που άλλαξαν τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία είναι ότι ο Σάκης Μουστακίδης αποχωρεί μετά από 7 χρόνια από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με μια δήλωση που επέλεξε να κάνει μέσα από το VollleyNews και η οποία επιδέχεται πολλων ερμηνειών, με αποτέλεσμα να σφίγγει ακόμα ο κλοιός σχετικά με την πιθανή κάθοδο της ομάδας.

Η δήλωση του Μουστακίδη έχει ως εξής:

«Μετά τις επαφές που είχα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μ.Γ.Σ.Εθνικού και την πρόεδρο του Τ.Α.Α. και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις συνθήκες και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, αποφάσισα να μη συνεχίσω την καριέρα μου ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ διότι πιστεύω πως δε μπορώ να προσφέρω όσο θα ήθελα. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τον φίλαθλο κόσμο του Εβρου, τους αθλητές και τους συνεργάτες μου, όσους βοήθησαν την ομάδα καθώς και όσους παράγοντες υπηρέτησαν το σύλλογο στη διάρκεια της θητείας μου».