Σάκης (Καλαμάτας) φεύγει, Σάκης (Σεραφείδης) έρχεται! Νέος έφορος στον ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από 10 χρόνια

Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια έχουμε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΓΑΣ, καθώς τον επιτυχημένο έφορο Θανάση Καλαμάτα διαδέχεται ο γεμάτος όρεξη και αγάπη για το μπάσκετ Σάκης Σεραφείδης.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έβγαλε ο ΓΑΣ στην ιστοσελίδα του και καθώς δεν υπάρχει άλλη ανακοίνωση, νέος έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπεύθυνος φωτογραφιών της ομάδας Σάκης Σεραφείδης, ο οποίος διαδέχεται τον Καλαμάτα, που είχε συνδέσει το όνομα του με τον ΓΑΣ!

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν επιθυμία του Καλαμάτα να αποστασιοποιηθεί ή οι αλλαγές στη διοίκηση τον έθεσαν εκτός ομάδας, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αποχωρήσει από τους πάγκους και την σεζόν 2008/09 πάλι επί προεδρίας Γιάννη Πεταλωτή και με προπονητή τον Νεοκλή Λεμονίδη.

Την θέση του και το βαρύ φορτίο του εφόρου αναλαμβάνει ένας άνθρωπος με αγνή αγάπη για το μπάσκετ και πολλές νέες ιδέες, που ψάχνει συνεχώς να τις εφαρμόζει! H αρχή είχε γίνει με τα κόμικ που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ώρα να συνεχιστεί και εντός παρκέ!