Κοντά στην αποχώρηση από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (και) ο Γρηγόρης Κοντοστάθης

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να επιλέξει αυτές τις ημέρες ο λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγορης Κοντοστάθης, καθώς στενεύουν πλέον τα χρονικά περιθώρια και όσο περνούν οι μέρες δείχνουν να δυσκολεύουν εξαιρετικά τα πράγματα για την συμμετοχή της ομάδας του Έβρου στο πρωτάθλημα.

Ο Κοντοστάθης λόγω και επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε ως προτεραιότητα την παραμονή στην Αλεξανδρούπολη, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να υπάρχει ομάδα. Με τον χρόνο να περνά και την αβεβαιότητα όχι απλά να παρατείνεται αλλά και να εντείνεται, είναι φυσιολογικό πλέον να εξετάζει σοβαρά να πει το «ναι» σε κάποια από τις προτάσεις που έχει δεχθεί για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός της πρωτεύουσας του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ομάδες της Volley League αλλά και ένας σύλλογος από το εξωτερικό έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις στον νεαρό Εβρίτη λίμπερο, που στο παρελθόν μόνο μια χρονιά έχει βρεθεί εκτός Αλεξανδρούπολης για λογαριασμό του Ηρακλή Χαλκίδας. Πλέον οι πιθανότητες να τον δούμε στο προσεχές διάστημα να ξαναφεύγει έχουν αυξηθεί, καθώς είναι ελεύθερος από τον Εθνικό και τα δεδομένα στην δεν εγγυώνται ένα σταθερό μέλλον για όσους ήλπιζαν να αγωνιστούν στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Ο Κοντοστάθης είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα της περσινής σεζόν στον Εθνικό που περίμενε μέχρι αυτήν την περίοδο, τέλη Αυγούστου, τις προσδοκώμενες θετικές εξελίξεις. Πλέον οι πιθανότητες να τον δούμε σε άλλη ομάδα έχουν αυξηθεί καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και ακόμα και αν γίνει τελικά το θαύμα στον Εθνικό, από την στιγμή που δεν έχει συμβει ως τώρα, ο ίδιος καλείται να λάβει σχετικά γρήγορα τις αποφάσεις του εξετάζοντας προσεκτικά τις προτάσεις που έχει και όσες τυχόν προστεθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.