Διαψεύδει ο Ίασμος πώληση ΑΦΜ ή συγχώνευση με άλλη ομάδα κάνοντας… υποδείξεις στα ΜΜΕ

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών που προέκυψαν από μέσα της Θεσσαλονίκης και αναπαρήχθησαν και από το ThrakiSportS περί συζητήσεων για πώληση του ΑΦΜ του Ιάσμου στον Ηρακλή διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο από τους νταμπλούχους της ΕΠΣ Θράκης.

Βέβαια, με τον ίδιο κατηγορηματικό τρόπο μέχρι πριν λίγο καιρό γίνονταν αναφορές για την κάθοδο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά ως γνωστόν από το τελευταίο αποσύρθηκε ήδη ο σύλλογος και από το πρώτο παραμένει άγνωστο το μέλλον του.

Παρόλα αυτά, οι διοικούντες του Ιάσμου ρίχνουν την ευθύνη στα ΜΜΕ και τα καλούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο ή τον γραμματέα του συλλόγου προτού γράψουν κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο, απαιτώντας ουσιαστικά να παίρνει… άδεια για να δημοσιεύει δημοσιογραφικές πληροφορίες ή ρεπορτάζ σχετικά με την ομάδα του Ιάσμου, που αποτελεί τη μοναδική εκπρόσωπο της Ροδόπης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι ενώ η διοίκηση του Ιάσμου βγήκε να καταγγείλει τα κακά ΜΜΕ για όσα έγραψαν σχετικά με τον Ηρακλή, δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στην απόσυρση της ομάδας από το Κύπελλο – κίνηση η οποία ουσιαστικά φέρεται να τελείωσε και την όποια συζήτηση υπήρξε ή δεν υπήρξε για συγχώνευση με τον Ηρακλή. Η ανακοίνωση του Μεγα Αλέξανδρου Ιάσμου έχει ως εξής:

«Η διοίκηση μας, σας ενημερώνει ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης ΑΦΜ σε καμία απολύτως όμαδα και δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης.

Από εδώ και πέρα θα παρακαλούσαμε οποιοδήποτε αθλητικό site πριν προβεί σε οποιαδήποτε ανάρτηση όσον αφορά την ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου να έρχεται σε επαφή με τον γενικό γραμματέα της ομάδας ή με τον πρόεδρο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου”