Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα του Έβρου Σουφλίου από τον Άθλο Ορεστιάδας

Σε δελτίου Τύπου που έβγαλε το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας, ανακοινώνει την παραχώρηση τριών παικτών προς τον Έβρο Σουφλίου.

Παρα την φαινομενική αποδυνάμωση του, μετά την αποχώρηση του Μούχλια, ο Έβρος Σουφλίου επανακάπτει δυναμικά και κάνει τρεις σημαντικές προσθήκες με σκοπό την ενδυνάμωση του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β Εθνική. Ο λόγος για τους Χρήστο Καψαλιάρη, Κωνσταντίνο Πατσιά και Χρήστο Τσιαμήτα.

Οι τρεις παραχωρούνται στον Εβρο Σουφλίου από τον Άθλο Ορεστιάδας, που εξέδωσε και την σχετική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας ενέκρινε πρόσφατα τη παραχώρηση-μεταγραφή των πετοσφαιριστών Καψαλιάρη Χρήστου, Πατσιά Κωνσταντίνου και Τσιαμίτα Χρήστου στον Α.Σ.Α. Έβρο Σουφλίου.

Το Δ.Σ., οι προπονητές, οι αθλητές και όλοι οι άνθρωποι του Άθλου Ορεστιάδας ευχαριστούμε τους παραπάνω αθλητές για την προσφορά τους στο Σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλές επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους. Μαζί γευτήκαμε χαρές και λύπες, νίκες και ήττες και αναγνωρίζουμε τη συμβολή τους στην πρόοδο του Άθλου Ορεστιάδας, καλή συνέχεια !!!

για το Δ.Σ. του Α.Σ. Άθλου Ορεστιάδας,  
ο Πρόεδρος,  
Τσολακίδης Γεώργιος