Οι φιλοδοξίες του Φεϊζή Χασάν Ογλού και οι εκτιμήσεις του για τον νέο Ορφέα Ξάνθης

Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς ποδοσφαιριστές του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Φεϊζή Χασάν Ογλού, μίλησε με την αφορμή ενός μήνα από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για τον νέο Ορφέα Ξάνθης, μετά την αποχώρηση βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο δεξιός ακραίος μπακ παραχώρησε μίνι συνέντευξη στον Γιάννη Τσιλιγγιρίδη, η οποία μάλιστα δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της ιστορικής πανελλαδικής αθλητικής εφημερίδας “Φως”. Πέρσι είχε μιλήσει με σιγουριά για την ομάδα του ότι θα κάνει αξιοπρεπή πορεία, κάτι που συνεβη, και ότι θα βάλει τις βάσεις την επόμενη χρονιά για να κάνει κάτι παραπάνω. Για φέτος τι λέει ο ίδιος;

«Είναι νωρίς ακόμη να πούμε οτιδήποτε, αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η κλήρωση του πρωταθλήματος και δεν ξέρουμε ακόμη τους αντιπάλους σε τι κατάσταση είναι η δυναμική των νεοφώτιστων που ανήλθαν φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και ύστερα να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν από είκοσι μέρες για να δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και μετά να βάλουμε τους φετινούς στόχους που θα έχουμε», λέει ο Φεϊζή Χασάν Ογλού.

Ένας ποδοσφαιριστής χαρισματικός και πλασμένος από την θητεία του στις Ακαδημίες του ΑΟΞ, πέρσι αποτέλεσε τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής της «κίτρινης» ομάδας μαζί φυσικά και με τους άλλους αμυντικούς, ενώ βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση από «πολλά λαγωνικά»που έχουν διαγνώσει ότι έχει τα εχέγγυα για να κάνει το μεγάλο άλμα, αν και μικρός σε ηλικία (γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1999).

Σε μία εποχή που οι ομάδες επικεντρώνονται περισσότερο στις υποδομές παρά σε δαπανηρές μεταγραφές, αξίζει αυτοί που έχουν τις αντίστοιχες αρμοδιότητες να προσέξουν τα ταλέντα που πραγματικά ξεχωρίζουν στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπως ο Φεϊζή Χασάν Ογλού. Άλλωστε, ερωτώμενος για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, απαντά: «Ισχύει ότι είπα και σε προηγούμενη συνέντευξη. Έχω όνειρα ως νέος ποδοσφαιριστής και ελπίζω σύντομα να εκπληρώσω. Είμαι τόσο ώριμος που μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είμαι έτοιμος για το μεγάλο άλμα».

Μέχρι πάντως να έρθει αυτή η ώρα, συνεχίζει να ενισχύει τον Ορφέα Ξάνθης που φέτος αποδυναμώθηκε, αφού αποχώρησαν βασικοί ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τη… σπονδυλική στήλη της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι έφυγαν οι Θοδωρής Τορομανίδης, Χρήστος Πασχαλάκης, Γιάννης Μπουνταγκίδης και Μουμίν Ογλού Τουγιάλ. Αυτό όμως δεν πτοεί τον Μπάμπη Χατζημεστή και φυσικά τους ποδοσφαιριστές όπως τον Φεϊζή Χασάν Ογλού που συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασίας τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσεραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος…