Τρίτη ήττα για την Εθνική Ανδρών από την Σλοβενία με μικρή συμμετοχή για Κουμεντάκη

Νέα ήττα, την τρίτη στην σειρά, γνώρισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών από την Σλοβενία με 3-1 σετ. Για την Εθνική ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αγωνίστηκε ελάχιστα.

Κάπως καλύτερη εμφανίστηκε πάντως σε αυτο το φιλικό η Εθνική Ανδρών στο τρίτο κατα σειρά φιλικό που έδωσε με τους Σλοβένους – και τελευταίο.

Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ κατάφερε με εξαιρετικό σέρβις και μπλοκ να διατηρήσει τις διαφορές και έτσι να κατακτήσει το πρώτο σετ με 25-18.

Δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο σετ, όπου η εθνική δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πολύ καλό σέρβις των Σλοβένων αλλά και στην αποτελεσματικότητα που είχαν στην επίθεση.

Το 3ο σετ ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι σταθερές και ανταγωνιστικές, με την εθνική να προηγείται με 22-20 και με κάποια λάθη να χάνει το σετ με 26-28.

Το τελευταίο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους διεθνείς κουρασμένους από της σκληρή προετοιμασία να χάνουν με 14-25 το σετ και συνεπώς τον αγώνα με 3-1 σκορ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι με πασαδόρο τον Φιλίποφ, διαγώνιο τον Ζουπάνι, κεντρικούς τους Βουλκίδη και Πετρέα, ακραίους τους Πρωτοψάλτη και Ράπτη και λίμπερο τον Κοκκινάκη.

Κατα την διάρκεια της αναμέτρησης χρησιμοποίησε τον Εβρίτη Ραφαήλ Κουμεντάκη ελάχιστα, κυρίως για κάποια σερβίς, χωρίς αυτός να σημειώσει κάποιον πόντο. Κορυφαίος για την Ελλάδα ήταν ο Ζουπάνι με 15 πόντους.