Κύπελλο Ελλάδος: Στα 5 ευρώ η είσοδος στον αγώνα Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Αετού Ορφανού

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στην Θράκη σε μεγάλη διοργάνωση, το οποίο θα είναι η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Αετό Οφρυνίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ιθύνοντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο, καταβάλλοντας τα 500 ευρώ του παραβόλου αλλά και προκαταβάλλοντας στην ΕΠΟ τα περίπου 700 ευρω που θα χρειαστούν ως έξοδα (κυρίως διαιτησίας) για την διεξαγωγή του αγώνα και προσδοκούν να πάρουν πίσω το ποσό αυτής της «επένδυσης» από τα εισιτήρια.

Ήδη κυκλοφορούν τα «μαγικά χαρτάκια» στην προσιτή τιμή των 5 ευρώ. Με πρόχειρους υπολογισμούς, θα χρειαστεί να πωληθούν περίπου 250 για να μην «μπει μέσα» ο σύλλογος από την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα βέβαια, πωλούνται και οι κάρτες ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν χαρακτήρα εισιτηρίων διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Αετό Ορφανού (ή Οφρυνίου, όπως πλέον μετονομάζεται η ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο στην ΕΠΣ Καβάλας) θα διεξαχθεί στο Μαρίνος Δαστερίδης και όχι στο Φώτης Κοσμάς, λόγω έργων που διεξάγονται στο μεγάλο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεούσας του Έβρου.