Europa League: Ένα παιδικό λάθος στην εστία του Πασχαλάκη στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ισοπαλία στην Μπρατισλάβα

Ενα παιδικό λάθος στην άμυνα του Πασχαλάκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό για να φέρει την ήττα στον νωχελικό ΠΑΟΚ, που μια εβδομάδα μετά το μεγάλο παιχνίδι που έπαιξε στην Ολλανδία με τον Άγιαξ, μπλόκαρε στην Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έδειξαν εκνευρισμό και μετά από αδράνεια και διαδοχικά λάθη στην άμυνά του και κακή έξοδο του Πασχαλάκη, ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Συγκεκριμένα, η φάση του γκολ ξεκίνησε από βολέ του τερματοφύλακα της Σλόβαν. Όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε, ο Βαρέλα δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, με τον στόπερ των Σλοβάκων Αμπένα να επωφελείται και την κακή έξοδο του Πασχαλάκη και με πλασέ προ κενής εστίας να κάνει το 1-0.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Σλοβάκοι θα ταξιδέψουν σε μια εβδομάδα στην Τούμπα έχοντας το υπέρ τους σκορ – που αναμφισβήτητα μπορεί πάντως να ανατραπεί αν οι θεσσαλονικείς δείξουν σοβαρότητα.

Πάντως ο ΠΑΟΚ είχε κατά τα άλλα την πιο κλασική ευκαιρία, όταν στο 7ο λεπτό είχαμε το πλασέ του Ζαμπά από διαγώνια θέση να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι! 

Επίσης, στην έναρξη του β’ μέρους είχαμε σπρώξιμο του Πέλκα εντός περιοχής και τον Κροάτη ρέφερι να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, κάτι που τονίστηκε στα social media και από τον επίσημο ΠΑΟΚ.