Συγκινεί ο Νίκος Μούχλιας στο δημόσιο μήνυμα προς τον γιο του Δημήτρη: «Να θυμάσαι την παρέμορφη Ελλάδα και το χωριουδάκι μας, το Σουφλί»

Ο Νίκος Μούχλιας ως αθλητής ξεχώριζε για την προσωπικότητα του και το σεμνό προφίλ του. Με αρχές και σεβασμό μεγάλωσε και τα παιδιά του.

Τώρα που ήρθε η ώρα ο Δημήτρης Μούχλιας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εθνική Ανδρών αλλά και να αναχωρήσει για σπουδές στην Χαβάη, του έγραψε στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα που είναι οδηγός για κάθε παιδί αλλά και για κάθε πατέρα.

Απολαύστε το:

«Περίεργη στιγμή μούτσκιε….. το ήθελες πολύ ,σε ήθελαν ακόμα παραπάνω και σου το έδειξαν δίνοντάς σου την ευκαιρία να γίνεις μέλος τους στο ανώτατο ακαδημαϊκό και αθλητικό επίπεδο που υπάρχει!!! 
Ζήσε λοιπόν την μεγάλη σου ευκαιρία με τρόπο δημιουργικό, αξιομνημόνευτο και σεβόμενος τη χώρα που θα ζεις τα επόμενα χρόνια έχοντας όμως πάντα στο μυαλό σου ότι πρώτα εκπροσωπείς την γαλανόλευκη και μετά το όνομα σου….. αυτή την πανέμορφη Ελλάδα μας, που σου έκανε την τιμή να φορεσεις το εθνόσημο στο στήθος, να την αγαπάς πραγματικά …….
Οταν γυρίσεις να μας έρθεις «διαφορετικά καλύτερος» ,πρώτα σαν Άνθρωπος και μετά σαν αθλητής…..η αθλητική καριέρα, με το που την αρχιζεις, νομοτελειακά μετρά αντίστροφα για την λήξη της …… άνοιξε το μυαλό σου χωρίς στερεότυπα και «μεταλλιακές» εμμονές και απέκτησε πραγματική ΓΝΏΣΗ σε όλα τα επίπεδα…το έχεις βιώσει την άνοιξη και ξερεις ότι ένα παραπάνω κύπελλο σου προσθέτει μόνο 126 γραμμάρια βάρος στο ράφι!!!!! Να συνεχισεις να προσπαθείς σκληρά ,τίμια και με την ψυχή σου για οτιδήποτε στόχο βάλεις …..το αν θα νικήσεις ή οχι θα το ξέρεις μόνο εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι….. αυτοί που πραγματικά θα είναι δίπλα σου, για πάντα!! 
Να θυμάσαι όμως πάντα και το μικρό μας χωριουδάκι που με την ιστορική του ομάδα (το βόλλεϊ βέβαια εννοώ ) και τους άξιους διαχρονικά ανθρώπους του (αθλητές, διοίκηση, προπονητές, φιλάθλους) σου έμαθαν να «περπατάς» στα 81 τετραγωνικά….μην ξεχάσεις τέλος ΠΟΤΈ τους πολλούς που σε πίστεψαν και σε βοήθησαν αλλά δείξε μεγαλοφροσύνη και στους λίγους, ευτυχώς, που μπορούσαν μα δεν το έκαναν!!!!

ΥΓ .Και για να ευθυμήσουμε λίγο….”Ζητώ συγνώμη και αναλαμβάνω την οικονομική επιβάρυνση, για την επανασπορά 210 τμ χλοοτάπητα από την δυτική μεριά, έπειτα από την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκάλεσες με το τρέξιμό σου!!!…. ΑΜΕΣΑ θα γίνει αυτό !!!… λόγω των επικείμενων προκριματικών ομίλων του Champion League….των ανδρών αναφέρομαι , μιας και αναμένουμε σύντομα την δημιουργία από την UEFA της νέας κατηγορίας…. Χαχαχαχα»