Ο Αρθούρος Αμπραχαμιάν πέτυχε το ιστορικό πρώτο τέρμα της νεοσύστατης FC Alexpolis

Αν και αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός, έμελλε να βάλει το ιστορικό πρώτο τέρμα στην νεοσύστατη ομάδα της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, η οποία προέκυψε από την συγχώνευση του ΑΟ Θράκης Αλεξ με την Ενωση Άνθειας Αρίστεινου και την συνεργασία και της Νίκης Απαλού.

Ο λόγος για τον Αρθούρο Αμπραχαμιάν, που είναι ένας από τους πολλούς κορυφαίους Εβρίτες ποδοσφαιριστές που έχουν αποδεχθεί να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα και ήδη μετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Εβρίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική.

Ο 24χρονος (γεννημένος 13/06/1995) δεξιός μπακ αλλά και αμυντικός χαφ μετέχει από την πρώτη συγκέντρωση, προ δεκαημέρου, στις προπονήσεις που γίνονται υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ουσταμπασίδη και όλα δείχνουν ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της νεοσύστατης ομάδας.

Τα δόντια του πάντως τα έδειξε με το καλημέρα. Στο ιστορικό πρώτο παιχνίδι της Ενωσης Αλεξανδρούπολης ή FC Alexpolis όπως τελικά θα ονομάζεται, την φιλική αναμέτρηση με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Ηρακλή Ζυγού στην Ξάνθη, ο Αμπραχαμιάν ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του – με το οποίο μάλιστα είχε ανοίξει και το σκορ δίνοντάς της το προβάδισμα.

Ο Αμπραχαμιάν την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ιπποκράτη, παλιότερα έχει φορέσει και την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ ενδιαμέσως βγήκε και εκτός ορίων Έβρου αγωνιζόμενος με τον Αιολικό, τον Τσικλητήρα Πύλου αλλά και με τον Φωκικό – με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε και ένα τρόπαιο (φωτο δεξιά παρέα με τον επίσης Εβρίτη Κώστα Πελτέκη).

Την προσπάθεια της ομάδας της Αλεξανδρούπολης εκτός από τον Αμπραχαμιάν αναμένεται να ενισχύσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο στον Έβρο, ανάμεσά τους εκείνοι που πρόσφατα έφυγαν από τις Φέρες και κατά βάση όσοι στήριξαν την περσινή ηρωική προσπάθεια του Εθνικού.

Επιπλέον, αρκετούς ποδοσφαιριστές τροφοδοτεί και η ακαδημία της Νίκης Απαλού – ώστε τουλάχιστον στην παρούσα πρώιμη ακόμα φάση να διεξάγονται απρόσκοπτα οι προπονήσεις. Άλλωστε ο Λογαράς αποτελεί εγγύηση και για την ανάπτυξη των ακαδημιών στη νέα ομάδα…