ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή του Δημήτρη Ιντζέ στην ομάδα της καρδιάς του

Στην ΑΕ Διδυμοτείχου θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ιντζές που αφήνει τον Ορέστη Ορεστιάδας για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που διακρίνεται στη φωτογραφία με το κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Διδυμοτείχου και στο παρελθόν για έξι σερί σεζόν. Επίσης ήταν μέλος της ομάδας που ανέβασαν την ΑΕΔ μετά από 35 χρόνια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ιντζές ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Αθήνα, συνεχίζοντας σε Καλλιθέα, Κεραυνό Κερατέας (άνοδος στην Γ’ Εθνική), Ωρωπό (άνοδος Δ’ Εθνική), τον ιστορικό Ολυμπιακό Λιοσίων και πέρσι στον Ορέστη Ορεστιάδας όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: Το κοντρόλ, η ταχύτητα, το σουτ, η αντοχή, βελτιώνονται με την προπόνηση, πολλοί καλοί παίκτες διαθέτουν αυτά τα στοιχεία…
Το υψηλό (ποδοσφαιρικό) IQ είναι ένα δώρο της φύσης, το έχεις ή δεν το έχεις, δεν αποκτάται με την προπόνηση, ούτε μεταβιβάζεται ως γνώση από τον παλαιότερο σε κάποιο νεαρό.
Δημήτρη καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα της καρδιάς σου.
Dimitris Intzes