Δηλώσεις ότι δεν θα κατέβει ο Ίασμος σε Κύπελλο Ελλάδος και Γ’ Εθνική αλλά και… δεύτερες σκέψεις λόγω κυρώσεων

Την απόφαση να μην κατέβει ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανδραμαϊκό την προσεχή Κυριακή φέρονται να πήραν οι λίγοι άνθρωποι που τρέχουν αυτήν την περίοδο διοικητικά την ομάδα.

«Πήραμε τηλέφωνο στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Θράκης και είπαμε ότι αδυνατούμε να κατεβάσουμε ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό, θα πληρώσουμε το πρόστιμο και δεν θα κατεβάσουμε την ομάδα ούτε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά ούτε και στο τοπικό (Α΄ Ερασιτεχνική Ε.Π.Σ. Θράκης)», φέρονται να δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Περισκόπιο».

«Δεν μπορούμε δύο-τρία άτομα να βάλουμε χρήματα ή να βρούμε, δεν μας βοήθησαν από κάποιες πόρτες που χτυπήσαμε κανένας. Πού είναι οι Ιασμιώτες και ο κόσμος της περιοχής μας που μας υποσχέθηκαν πολλά και δεν είδαμε ούτε τα ελάχιστα;», προσθέτουν σε αυτήν την δήλωσή τους τα στελέχη της νυν διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Πάντως η ενημέρωση που διαθέτει το ThrakiSportS είναι ότι αν και εκφράστηκε αυτή η πρόθεση, έγγραφο σχετικό δεν απεστάλη καιθώς μόλις πληροφορήθηκαν οι ιθύνοντες της κυρώσεις, μάλλον άρχισαν να έχουν δεύτερες σκέψεις. Τυχόν μη κάθοδος στον αγώνα της Κυριακής θα σημαίνει πέρα από τον αυτονόητο αποκλεισμό αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντίστοιχη αφαίρεση και από το επόμενο πρωτάθλημα αλλά και ένα πρόστιμο της τάξεως των 2.000 ευρώ που θεωρείται εξοντωτικό για οποιαδήποτε ερασιτεχνική ομάδα και αυτονόητα θα οδηγήσει στον αφανισμό της.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ώρες και η κατάσταση δείχνει εξαιρετικά δραματική και είναι κυριολεκτικά σε τεντωμένο σκοινί…