Τεράστια μεταγραφή από την Ασπίδα Ξάνθης στον ΠΑΟΚ για τον Ζήνωνα Φερχάτ

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα (και την μπασκετική ανάπτυξή του) ο Ζήνωνας Φερχάτ.

Ο 16χρονος γκαρντ γίνεται ένα από παιδί που αναδεικνύεται από τα τμήματα υποδομών της Ασπίδας Ξάνθης και κάνει το μεγάλο βήμα σε μια από τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας, με παράδοση στον χώρο του μπάσκετ.

Την μεταγραφή ανακοίνωσε η ίδια η Ασπίδα. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.
Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.
Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες