Με συμμετοχή και Γωνιάδη οι πρώτες προπονήσεις του Πανθρακικού

Στις προπονήσεις του Πανθρακικού βρέθηκε ο Γιάννης Γωνιάδης, λίγο πριν αναχωρήσει με προορισμό την Κέρκυρα και την ομάδα του, τον ΟΦΑΜ. Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς γνώριμους αλλά και να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στα Πεύκα Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Ποντιακό. Στα 16 του βρέθηκε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League και αγωνίστηκε και στη Super League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία και αγωνιστεί με τη FSV Duisburg.  Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, (τον Ιανουάριο του 2017) αγωνίστηκε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ της ΕΠΣ Έβρου και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Πανθρακικού, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έγραψε:

«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά…». Ο λόγος για τον Γιάννη Γωνιάδη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και λίγο πριν αναχωρήσει για την Κέρκυρα και συγκεκριμένα την ομάδα του, τον ΟΦΑΜ, προπονείται με την ομάδα μας υπό των οδηγιών του Κώστα Γεμενετζή.

Μαζί άλλωστε έχουν ζήσει όμορφες στιγμές τόσο στον Πανθρακικό όσο και στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης με την οποία το 2009 κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα ως συμπαίχτη τον δικό μας πια Νίκο Γκαϊδατζή και τον Πέτρο Βιόπουλο.