Κύπελλο Ελλάδος: Οι διαιτητές στους αγώνες Ορφέα Ξάνθης, Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν  τα παιχνίδια Κυπέλλου στην πρεμιέρα για την πρώτη φάση του θεσμού

Με την αναμέτρηση Τηλυκράτης – Α.Ο. Σελλάνων ανοίγει το Σάββατο (24/8) η αυλαία του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2019/2020 ενώ ως γνωστόν και οι τρεις αγώνες των ομάδων της Θράκης θα διεξαχθούν στις 5.00 το απογευμα της Κυριακής (25/8).

Στον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Αετό Ορφανού που θα γίνει τελικά στο γήπεδο της Καππαδοκίας διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Κομοτηναίους επίσης Δημητριάδη και Καρακασίδη. Παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στον Ιασμο την αναμέτρηση του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Πανδραμαϊκό θα διαιτητεύσει καβαλιώτικη τριάδα με τον Παναγιώτη Τσιάρα να σφυρίζει το ματς και βοηθούς να έχει τους Καρασαββαΐδη και Ζαχαρία. Παρατηρητής διαιτησιας έχει οριστεί ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

Τέλος, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών θα σφυρίξει ο Γιώργος Τακίδης της ΕΠΣ Κιλκίς με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Ιωαννίδη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής διαιτησίας σε αυτήν την αναμέτρηση ορίστηκε η Στέλλα Γκόγκου της ΕΠΣ Μακεδονίας.