Κλείστηκε φιλικό ανάμεσα σε Ξάνθη και Δόξα Δράμας στην διακοπή του πρωταθλήματος για την Εθνική Ομάδα

Το πρωτάθλημα ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, η Ξάνθη αντιμετωπίζει διαδοχικά εκτός έδρας την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως πριν το πρώτο εντός έδρας ματς το πρωτάθλημα διακόπτεται.

Αιτία, το γεγονός ότι έχει υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 η Εθνική Ομάδα, όπως και όλες οι Εθνικές δηλαδή – για αυτό και διακόπτονται όλα τα πρωταθλήματα.

Για να διατηρηθεί η ομάδα της Ξάνθης σε αγωνιστικούς ρυθμούς ήδη κλείστηκε φιλικό για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και αυτό θα είναι με την Δόξα Δράμας. Ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί η έδρα, να θα γίνει δηλαδή στα Πηγάδια ή την μακεδονική πόλη.

Η είδηση προέκυψε από ανακοίνωση των «μαυραετών» για τα φιλικά που προγραμματίζει πριν την έναρξη της Super League 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι εκτός από το πρώτο φιλικό, το Σάββατο στην Προσοτσάνη (18.15, γενική είσοδος 5 ευρώ), οριστικοποιήθηκαν τέσσερα τεστ προετοιμασίας ακόμα. Αναλυτικά: Τετάρτη 28/8 με Δόξα Κάτω Καμήλας (Γ΄ Εθνική, στο γήπεδο ΕΠΣ Σερρών), Κυριακή 1/9 με Τρίγλια (Φούτμπολ Λιγκ), Τετάρτη 4/9 με Μακεδονικό (Γ΄ Εθνική) και Σάββατο 7/9 με την Ξάνθη (Σούπερ Λιγκ 1). Οι έδρες των τριών τελευταίων φιλικών θα ανακοινωθούν προσεχώς».