Η πρόβλεψη του πρώην της Ξάνθης Έρικ Γέντρισεκ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν

Ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και νυν του Βόλου, Έρικ Γέντρισεκ, κλήθηκε να σχολιάσει το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας σε Μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, χρίζοντας ως απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, προειδοποίησε πως αν υποτιμήσει την Σλόβαν, θα το πληρώσει.

Να θυμίσουμε ότι ο Σλοβάκος επιθετικός αγωνίσθηκε για δύο σεζόν με την φανέλα του ΑΟΞ καταγράφοντας συνολικά 58 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα 20 γκολ.

Η σλοβακική ιστοσελίδα «sport.aktuality», ζήτησε την γνώμη του Γέντρισεκ και συγκεκριμένα του ζητήθηκε να αρθρογραφήσει και να πει την γνώμη του, για τα παιχνίδια των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους τους Europa League.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η ποιότητα είναι σίγουρα με τη μεριά του ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν θα πρέπει να φτάσει στο μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης. Θα έχει ξεχωριστή σημασία το πρώτό παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της Σλόβαν όπου η γηπεδούχος ομάδας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να έχει μια καλή θέση εν όψει της ρεβάνς.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να περάσει στη φάση των ομίλων είναι 10%-15%. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει υπεύθυνα, η ανωτερότητά του θα φανεί.

Για το τέλος πάντως θα πω ένα κλισέ. Η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα μπορούν να συμβούν. Ενα καλό αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα θα μοιράσει τα «χαρτιά» εντελώς διαφορετικά. Για αυτό και για την Σλόβαν είναι απαραίτητο να πετύχει ό,τι περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι».