Β’ Εθνική: Επιβεβαίωση ThrakiSportS – «Έκλεισε» τον μπομπερ Λεπτοκαρύδη ο ΓΑΣ Κομοτηνή!!!

Στην απόκτηση ενός ικανού σκόρερ, όπως σας είχαμε προϊδεάσει με σχετικό δημοσίευμα προ λίγων ημερών, προχώρησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα  οι άνθρωποι της ομάδας απέσπασαν την θετική απάντηση του Στέλιου Λεπτοκαρύδη, με τον οποίο μάλιστα συναντήθηκε από κοντά ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Πεταλωτής στο πλαίσιο της σημερινής κλήρωσης της Β’ Εθνικής.

Μάλιστα η φωτογραφία βγήκε σε έναν καθαρά μπασκετικό χώρο, με φόντο τις επιτυχίες του μπασκετικού Άρη, καθώς η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται – και όχι άδικα – ως η “Μητρόπολη του Μπάσκετ”.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Ο Θεσσαλονικιός Στέλιος Λεπτοκαρύδης του ΒΑΟ, συμφώνησε με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει στην προσπάθειά της στη Β εθνική.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κος Γιάννης Πεταλωτής, πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΒΑΟ και επήλθε η συμφωνία. Η ομάδα μας απέκτησε με μεταγραφή τον ταλαντούχο guard από τον ιστορικό σύλλογο, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Κατόπιν συναντήθηκε με τον παίκτη και απέσπασε την υπογραφή του. Ο αθλητής παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες προτίμησε να έρθει στην Κομοτηνή και να τιμήσει τη φανέλα του ΓΑΣ

Ο Στέλιος, γέννημα θρέμμα του ΒΑΟ από τις ακαδημίες του μέχρι πέρσι αγωνίστηκε στον ιστορικό σύλλογο, εκτός της χρονιάς 2017-18 όπου δόθηκε δανεικός στον Αστέρα Σίνδο. Αγωνιζόμενος στο Α τοπικό ΕΚΑΣΘ και στη Γ εθνική, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην επίθεση και για τις δυο ομάδες που αγωνίστηκε, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας από τους καλύτερους στην Γ εθνική.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της κατηγορίας και θέλοντας να στελεχώσει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί, ήρθε σε συμφωνία με το ΒΑΟ και έκανε δικό του τον παίκτη καθώς εκτός από τις επιθετικές του ικανότητες ξεχωρίζει και για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο Στέλιος μόλις τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και μετακομίζει στην Κομοτηνή για να γίνει μέλος της δικιάς μας ομάδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία».