Γ’ Εθνική: Με πολλά νέα πρόσωπα η πρεμιέρα του Λεύκιππου Ξάνθης (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19/8/2019 η «πρεμιέρα» του αντρικού τμήματος του Λεύκιππου με πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά.

Παλιοί και νέοι παίκτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τους προπονητές Χρήστο Βαχαρίδη, Λεωνίδα Μαγιάννη και τον υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Νίκο Ρετζέπη.

Παρόντες ήταν οι  Γιώργος Παλλάκης, Φώτης Νταβουλτζόπουλος, Δημήτρης Στεργίου, Φραντζέσκος Χρήστου και Μιχάλης Κουμπάνης, όπως και οι «νέοι» Χάρης Βοϊβατόπουλος και Αντώνης Ζαμπάκης.

Το παρόν στην πρώτη του Λεύκιππου έδωσαν και παίκτες  που έχουν συμφωνήσει  και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όπως οι Στράτος Ιορδάνογλου, Ραφαήλ Στύλας, Ευγένιος Ιωαννίδης και Παναγιώτης Μακαρατζής (έφηβος).

Με την αντρική ομάδα θα προετοιμάζονται και οι Γιώργος Σαββίδης και Αντρέας Πεχλιβανίδης.

Παρόντες στην πρώτη του Λεύκιππου ήταν από πλευράς Διοίκησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Ματθαίος Σαββίδης,  o Πρόεδρος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης, αντιπρόεδρος και ταμίας Πέτρος Τσίλογλου, ο αρχηγός αποστολών Τόλης Αποστολίδης, η εκτελεστική υπεύθυνος Νεκταρία Παπαδοπούλου, ο υπεύθυνος ιματισμού Αναστάσιος Ζάρας, οι έφοροι Βασίλης Εξηνταβελόνης και Θανάσης Τσιρχόγλου και ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.

Τους παίκτες καλωσόρισαν με ομιλίες τους ο πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης, ο έφορος Β. Εξηνταβελόνης οι οποίοι παράλληλα ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες για το Σύλλογο και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στα ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του κόουτς Χρήστου Βαχαρίδη, του άμεσου συνεργάτη του  Λεωνίδα Μαγιάννη και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης Νίκου Ρετζέπη οι οποίοι παράλληλα ενημέρωσαν του παίκτες για το πρόγραμμα προετοιμασίας και τις υποχρεώσεις όλων απέναντι στην ομάδα.