Αποχώρησε από το Voice ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ετοιμάσει την εκπομπή «Team Hellas» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την αποχώρησή του από το The Voice, μετά από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος παρουσίαζε το μουσικό talent show τα τρία αυτά χρόνια στον Σκάι, αποφάσισε να αποχωρήσει και εξήγησε τους λόγους. Ενας από αυτούς, ότι θα ετοιμάσει μια εκπομπή για τους εκπροσώπους της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο με τίτλο Team Hellas.

Υπενθυμίζεται ότι ο εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργο Καπουτζίδης κατάγεται από τις Σέρρες, ωστόσο έχει δεσμούς και με την Θράκη όπου πήγε σχολείο στο Δημοτικό καθώς εργαζόταν στην Ξάνθη τότε ο πατέρας του. Ο ίδιος ο Γ. Καπουτζίδης έγραψε:

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω.

Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων.

Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.