Το συγκινητικό μήνυμα από το Πεκίνο της Εβρίτισσας πρωταθλήτριας κόσμου Σαραντούλας Παγωνάκη

Τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο πρωτάθλημα taekwondo σωμάτων ασφαλείας κατέκτησε η μητέρα τεσσάρων παιδιών, αξιωματικός της ΕΛΑΣ Σαραντούλα Παγωνάκη.

Η Τούλα Παγωνάκη μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πέρυσι στην Ισπανία κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους.

Για την μοναδική επιτυχία της, η Τούλα έστειλε από την άλλη άκρη του κόσμου το δικό της μήνυμα. Αναλυτικά έγραψε:

ONE DUTY… ONE DREAM….Ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου να επιτευχθεί ένας στόχος κι ένα όνειρο ετών!!! Μετά από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, ανήμερα της γιορτής της Παναγίας μας, με τη χάρη Της, έδωσα τον δικό μου αγώνα και κέρδισα πρώτα κ πάνω απ’όλα ένα μεγάλο στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου!!! Κι αυτό δεν ήταν τόσο το μετάλλιο όσο η ίδια η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!!! Νιώθω υπερηφάνεια κ ευγνωμοσύνη που έγινα η αφορμή η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου!!! Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή μου την προσπάθεια και πίστεψαν σε μένα, ακόμη κι όταν εγώ δεν το πίστευα!!! Ευχαριστώ τον αφανή ΗΡΩΑ αυτού του εγχειρήματος, τον σύζυγό μου, που μαζί με τα 4 αγγελούδια μας ήταν η ελπίδα και το στήριγμα μου! Τους γονείς (φυσικούς και εξ αγχιστείας), γιατί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους θα ήταν ανέφικτη η παρουσία μου εδώ, τον αδερφό μου, προπονητή και συμπαραστάτη μου σε όλον αυτό τον αγώνα που με τα μέλη του Α.Σ. ΤKD Καλλίμαχος Διδ/χου» συνέβαλαν τα μέγιστα στην προετοιμασία μου, την Αρχηγό της αποστολής κ προπονητρια Α/Α’ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ που πίστεψε σε μένα και με εμπιστεύτηκε, την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της αποστολής μας, καθώς επίσης και όλους τους συναδέλφους της Υπηρεσίας μου για τη στήριξή τους!!Θα ήταν παράλειψή μου, όμως, αν δεν ευχαριστούσα και όλον αυτό τον κόσμο, φίλους, συγγενείς, γνωστούς αλλά και άγνωστους που με τόσο εγκάρδια και συγκινητικά λόγια χαιρετίζουν αυτή μου την προσπάθεια!!!Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!!!