Στον Λεύκιππο ο Ιορδάνογλου! Καρφιά ΓΑΣ Κομοτηνή για αθέτηση συμφωνίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή ανακοίνωσε τους παίχτες που δεν θα συνεχίσουν στην Β΄ Εθνική, τονίζοντας πως επιθυμία τους ήταν όλοι να συνεχίσουν. Ανάμεσα στους παίχτες που αποχωρούν είναι και ο Στράτος Ιορδάνογλου, για τον οποίο όμως η σχετική λεζάντα που συνοδεύει την φυγή του βγάζει πικρία.

«Παρ’ ότι συμφώνησε με την ομάδα σε όλα και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση, μετά από τρεις εβδομάδες ο Στράτος άλλαξε γνώμη και εξέφρασε την επιθυμία να φύγει και να πάει στη γειτονική Ξάνθη αγωνιζόμενος με την ομάδα του Λεύκιππου στη Γ εθνική. Ο σύλλογός μας δεν στέκεται σε κανέναν εμπόδιο και επέτρεψε στον παίκτη να μεταγραφεί» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του thrakisports ο Ιορδάνογλου είχε συμφωνήσει να συνεχίζει να αγωνίζεται με την φανέλα του ΓΑΣ στο φινάλε του πρωταθλήματος, ωστόσο η πρόταση του Λεύκιππου που του έγινε λίγες ημέρες αργότερα ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να πει όχι ο Αθηναίος πλέι μέικερ. Μάλιστα για χάρη του Ιορδάνογλου πήγαν να χαλάσουν οι σχέσεις των δύο ομάδων, με τους ανθρώπους του ΓΑΣ να κατηγορούν τον Λεύκιππο για επίδειξη πλούτου και νεοπλουτισμό. Μάλιστα θα μπορούσα να αποτελέσουν εμπόδιο στην μεταγραφή, καθώς για έναν ακόμα χρόνο τα δικαιώματα άνηκαν στον ΓΑΣ ωστόσο οι «κυανέρυθροι» δείχνοντας ανωτερότητα έδωσαν το οκ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.