Είδε Αρης – Μόλντε ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της ΑΕ Κομοτηνής Κώστας Βλαχόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Κώστας Βλαχόπουλος και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το βράδυ της Πέμπτης από κοντά την αναμέτρηση Αρης – Μόλντε, που ολοκληρώθηκε όταν πλέον είχε μπει η Παρασκευή λόγω της παράτασης.

Ο Βλαχόπουλος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που πίστευαν στην ανατροπή από τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη και έσπευσε να το δείξει πηγαίνοντας στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του Αρη.

Ο πρώην και επί σειρά ετών πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ωστόσο παραμένει στην Θράκη αλλά τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 για λογαριασμό της ΑΕ Κομοτηνής, δεν έχει κρύψει τα φίλαθλα αισθήματά του για την Άρη.

Μάλιστα, το καλοκαίρι έπαιξε σοβαρό ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Άρη – με τον οποίο θα βρεθεί αντίπαλος με τους κιτρινόμαυρους της Κομοτηνής στο νέο πρωταθλημα της Α2 Ανδρών.

Πάντως από το γήπεδο Χαριλάου, όπου βρέθηκε οικογενειακώς, έφυγε στεναχωρημένος μεν για τον αποκλεισμό αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Άρη, όπως άλλωστε και το σύνολο των φίλων της ομάδας…