ΕΠΣ Θράκης: Ανακοίνωσε (και) Βιόπουλο λίγο πριν την «πρώτη» ο Πανθρακικός

Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Βιόπουλου, δείχνοντας ότι οι στόχοι φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Ο 25χρονος «Βιο» όπως τον φωνάζουν γεννήθηκε στις 9/7/1994 και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνιδη στην Μεσσούνη και συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009. Κατόπιν στα 16 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Κέρκυρας και αγωνίστηκε μια φορά με τους Φαίακες στην τιμωρημένη Τούμπα στις 17 Απριλίου του 2011 και στην ηττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 76′.

Ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, η Δόξα Προσκυνητών, η γερμανική FSV Ντούισμπουργκ, ξανά οι Προσκυνητές και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτηε το νταμπλ. Ο Βιόπουλος τελικά προτίμησε να αγωνιστεί στον Πανθρακικό αν και βρέθηκε κοντά στην Δόξα Γρατινής.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε νωρίς το απόγευμα και έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Πανθρακικού καλωσορίζει στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Βιόπουλο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στην Κέρκυρα (superleague), τον Έβρο Σουφλίου, την Δόξα Προσκυνητών, την Duisburg και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ στην ΕΠΣ Θράκης