Γ’ Εθνική: Χωρίς Κιλκισιακό κατά τα φαινόμενα ο όμιλος των ομάδων της Θράκης

Κόντρα στις εκτιμήσεις και τα δημοσιεύματα, οι πληροφορίες του ThrakiSportS επιμένουν ότι ο Α’ Όμιλος της Γ’ Εθνικής πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει τον Κιλκισιακό – αν και δηλώθηκε στο πρωτάθλημα παρά τις αρχικές περί του αντιθέτου πληροφορίες.

Το προσχέδιο των ιθυνόντων της ΕΠΟ, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, στέλνει τον Κιλκισιακό στον Β’ Ομιλο των ομάδων της Κεντρικής Μακεδονιας – εκεί που ουσιαστικά ανήκει άλλωστε. Πέρυσι ο Αλέξανδρος Κιλκίς ωστόσο είχε μεταφερθεί στον Α’ Όμιλο.

Την πληροφορία του ThrakiSportS ενισχύει και η κοινή λογική, δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή και με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής στον Β’ Όμιλο είναι μόλις 12 οι ομάδες, αφού ο Αρης Παλαιοχωρίου δεν κατεβαίνει, επίσης από την Χαλκιδική η Νίκη Πολυγύρου δεν θέλησε να κατέβει ενώ και η Φλώρινα μένει με μια ομάδα σε σχέση με τις δύο της περσινής χρονιας.

Συγκεκριμένα, στον Β’ Όμιλο με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να λάβουν μέρος από την ΕΠΣ Μακεδονίας οι Μακεδονικός, Αγροτικός Αστέρας, Ποσειδώνας Μηχανιώνας και Θερμαϊκός Θέρμης, από την ΕΠΣ Ημαθίας οι Νίκη Αγκαθιάς και Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, από την ΕΠΣ Πέλλας οι Εδεσσαϊκός, ΑΣ Γιαννιτσών, Αλμωπός Αριδαίας και Θύελλα Σαρακηνών, από την ΕΠΣ Χαλκιδικής η Νέα Καλλικράτεια και από την ΕΠΣ Φλώρινας ο ΠΑΣ Φλώρινα.

Πέρυσι ο Β’ Όμιλος είχε 14 ομάδες και με δεδομένο ότι και ο φετινός Α’ Όμιλος έχει 14 ομάδες (προ ενδεχόμενου προβιβασμού του Νέστου Χρυσούπολης που είναι ακόμα στον… αέρα), το πλέον λογικό σενάριο είναι να πάμε σε δυο ομίλους με 13 ομάδες, με την μεταφορά του Κιλκισιακού από τον Α’ στον Β’ Όμιλο. Βέβαια, η πληροφορία του ThrakiSportS αφορά το σχέδιο επί χάρτου που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες επιμένουν σε αυτό που μετέδωσε προ δεκαημέρου το ThrakiSportS, κόντρα στην ενημέρωση που υπάρχει από άλλες ιστοσελίδες. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες που θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, πολλά μπορούν να αλλάξουν αφού παρά τις δηλώσεις συμμετοχής, υπάρχουν ομάδες που εξακολουθεί η συμμετοχή τους να είναι αβέβαιη…