Σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σε… Ρεάλ, Ορφέα και Επιμελητήριο Ξάνθης για το γήπεδο του ΑΟΞ

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις, ίσως και… τρεις, έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν ταυτόχρονα στο γήπεδο του ΑΟΞ στις αρχές Σεπτεμβρίου προκαλώντας ένα σχετικό μπέρδεμα.

Όπως ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο Ξάνθης, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, διοργανώνει και φέτος την «2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Οικοτεχνίας», με τη συμμετοχή παραγωγικών και μεταποιητικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ. «Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο ΑΟΞ από την Κυριακή 01 έως και την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου ο Ορφέας Ξάνθης υπάρχει ενδεχόμενο να έχει αγώνα εντός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος Ποδοσφαίρου, εφόσον βέβαια καταφέρει να αποκλείσει τον Πανσερραϊκό μια εβδομάδα νωρίτερα. Όπως γίνεται αντιληπτό, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ξεσπιτωθεί, αφού δύσκολα θα μπορούν να χωρέσουν ταυτόχρονα ο αγώνας και η έκθεση του Επιμελητηρίου. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να αποκλειστεί, οπότε βάση προγράμματος εκείνη την ημέρα θα έχει εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παύλο Μελά στο Κουτσό για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωστόσο ακόμα και έτσι, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, το γήπεδο του ΑΟΞ έχει επιλεγεί για να διεξαχθεί το καμπ της Ρεάλ Μαδρίτης στην Θράκη με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Ως ημερομηνία διεξαγωγής των προπονήσεων έχει οριστεί το διάστημα από τις 2 ως τις 5 Σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις ότι για τουλάχιστον τρεις ημέρες – στις 2, 3 και 4 του μηνός – στο γήπεδο του ΑΟΞ που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ορφέας Ξάνθης θα πρέπει ταυτόχρονα να φιλοξενείται η έκθεση παραδοσιακών προϊόντων για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης που διοργανώνει το Επιμελητήριο και το καμπ της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει προαναγγελθεί και πολυδιαφημιστεί.