Είδαν στην Πόλη την Λίβερπουλ να κατακτά το Super Cup κόντρα στην Τσέλσι Φλώρος και Δουμπουλάκης

Στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε το φετινό Super Cup, με την Λίβερπουλ ως θριαμβεύτρια του Champions League να αντιμετωπίζει την κάτοχο του Europa League Τσέλσι σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, που βρήκε νικητές τους “κόκκινους” στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί Έλληνες και αρκετοί από την περιοχή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ηδη μέσα από προηγούμενα άρθρα του ThrakiSportS είχατε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε για την παρουσία του δασκάλου Ηλία Κούλαλη από την Ξάνθη, τελειόφοιτου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής καθώς σύντομα λαμβάνει το δεύτερο πτυχίο του, καθώς και του αποφοιτου ΤΕΦΑΑ, πρώην ποδοσφαιριστή και νυν γυμναστη σε ομάδες του Έβρου Θανάση Παρασχούδη.

Δεν ήταν όμως οι μόνοι καθώς όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνουμε και άλλους. Δύο από τους επιπλέον Θρακιώτες λοιπον που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη το βραδυ της Τετάρτης ήταν ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μιχάλης Φλώρος και ο ποδοσφαιριστής ομάδων του Έβρου αλλά και των ακαδημιών του Πανθρακικού (συμπαίκτης με τον Αλεϊς Βιδάλ) Στέφανος Δουμπουλάκης. Αμφότεροι έζησαν από κοντά αυτό το σπουδαίο παιχνίδι και σίγουρα θα το θυμούνται για μία ζωή.