Δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία μία εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Την άλλη Κυριακή, 25 Αυγούστου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Πανδραμαϊκό σε επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κι όμως. Ενώ βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν από αυτήν την αναμέτρηση, για την οποία θα έπρεπε να ζει και να αναπνέει μια ομάδα που κατέκτησε με κόπο πέρυσι το κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα στην Ένωσή της, η αβεβαιότητα εξακολουθεί να επικρατεί σχετικά με την επικείμενη συμμετοχή του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Με επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος έχει κάνει γνωστό ότι η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 19 Αυγούστου, δηλαδή λιγότερο από μια εβδομάδα πριν το επίσημο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό για το Κύπελλο.

Με πέντε ή έξι το πολύ προπονήσεις και με ρόστερ που ακόμα δεν έχε ανακοινωθεί αλλά είναι προφανές ότι απαρτίζεται από παιδιά κυρίως των ακαδημιών αφού όλα τα μεγάλα ονόματα της περσινής σεζόν έχουν φύγει, πολλές προσδοκίες για την εκπρόσωπο της Ροδόπης στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχουν.

Όχι μόνο για την πορεία του Μέγα στο Κύπελλο, όπου ένα ματς είναι και έστω και από θαύμα όλα μπορούν να συμβούν σε 90 ή 120 λεπτά, αλλά κυρίως για αυτήν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…