Κατηγορηματική διάψευση Παυλίδη για οποιαδήποτε εμπλοκή στον Πανιώνιο και γενικά τον αθλητικό χώρο

Με επιστολή του στο ThrakiSportS, ο Όμιλος «Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες» διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εμπλοκή του διευθύνοντος συμβούλου του Χριστόφορου Παυλίδη σε οποιοδήποτε σενάριο μετακίνησης της ΚΑΕ Πανιώνιος από την Αθήνα στη Δράμα.

Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι «ο όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο» και «ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης».

Το ThrakiSportS δημοσιεύει αυτονόητα την επιστολή, καθώς είχε αναδημοσιεύσει και αναδείξει στο αναγνωστικό κοινό της Θράκης τις αποκαλύψεις αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης σχετικά με την ενδεχόμενη μεταφορά της έδρας του Πανιωνίου στην Δράμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την επιστολή του ο Όμιλος Παυλίδη κάνει λόγο συνολικά για τον αθλητικό χώρο, θέλοντας να προλάβει τυχόν νέα δημοσιεύματα που θα τον έφερναν προ των πυλών της Δόξας Δράμας, την ΠΑΕ Ξάνθη ή μεμονωμένων αθλητών, όπως για παράδειγμα η Δραμινή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη ή ο επίσης δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης, που πιθανότατα θα προσδοκούσαν σε κάποια βοήθεια. Εκτός και αν υπάρχει και μένει αφανής, γιατί υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις από υγιείς επιχειρηματίες, όπως αποδεδειγμένα είναι ο Χριστόφορος Παυλίδης και ο όμιλός του.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Η διοίκηση του ομίλου “ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ” διαψεύδει τα δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης, εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ομάδας του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης με ομάδα της Δράμας. Τα σχετικά δημοσιεύματα βρίθουν αναληθειών και υποβαθμίζουν την εμπορική φήμη του ομίλου επιχειρήσεων, η δε επίκληση του ονόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι όλως καταχρηστική. Ο όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο. Ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης. Παρακαλούμε να παύσουν άμεσα οι ανεύθυνες διαδόσεις και ο δυσφημιστικός δημόσιος διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σεβόμαστε το χώρο του αθλητισμού και θεωρούμε ανάρμοστη πρακτική τον ερεθισμό της κοινή γνώμης με ψευδείς ειδήσεις. 

Με εκτίμηση, 

Όμιλος “ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ”