Γ’ Εθνική: Παραμένει στο νησί των «Φαιάκων» για 4η σεζόν ο Ανδρέας Θεοδωράκης

Στην Κέρκυρα θα παραμείνει για τέταρτη σερί σεζόν ο Εβρίτης Ανδρέας Θεοδωράκης.

Ο 31χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική, θα είναι μέλος της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, συνεχίζοντας για 3η σερί χρονιά στην Γ’ εθνική και 4η στον σύλλογο.

Ο Θεοδωράκης έχει αγωνιστεί σε Ποντιακό Αλεξανδρούπολης, Αετό Αρριανών Ροδόπης (Δ’ Εθνική) και στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική την σεζόν 2013-14. Στην Κέρκυρα σε διαφορετικές ομάδες της τοπικής ΕΠΣ θα αγωνιστούν φέτος και οι πρώην συμπαίκτες του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Γωνιάδης, Κριεζής και Κυριζάκης. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής:

 «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Θεοδωράκη. Ο ”Τεό” θα παραμείνει κάτοικος Λευκίμμης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Με τον Ανδρέα έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου , του ”Σούπερ κάπ” ,την συμμετοχή στην Γ ‘ Εθνική , αλλά και την παρουσία της ομάδας μας στους ”8” του Κυπελλου Ελλάδος ερασιτεχνών. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ”Βασίλισσας”.