Έγινε μανούλα και επέστρεψε στις Βασίλισσες η «τορπίλη»

Eπιστροφή στην ενεργό δράση λόγω γέννας για την «τορπίλη» Κατερίνα Τσιρδάνη που αγωνίστικε στην φιλική ήττα 0-2 κόντρα στην ισχυρή Πλόβντιβ ομάδα της Α’ Βουλγαρίας.

Η Τσιρδάνη, που κατοικεί στον Βόλο, γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι και και σιγά σιγά επανέρχεται στα γήπεδα σε διπλό ρόλο αυτό της παίκτριας αλλα προπονήτριας ακαδημιών, μια τριετια στον Διαγόρα Στεφανοβίκειου Μαγνησίας, και πλέον στον Μαγνησιακό

Η «Τορπίλη» όπως την αποκαλούν λογω τον πολλων τερματων που πέτυχε αν και μέσος, έχει καταγωγή από την Πετροπηγη Καβάλας και ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βηματα στον ΑΟ Καβάλα ’86 οπου αγωνιστηκε για 5 ποδοσφαιρικές σεζόν. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Φιλυριακου Φλώρινας άλλη μια πενταετία παράλληλα με τις σπουδές της και συνέχισε στον Α.Σ.Βολος 2004 και των Ελπίδων Καρδίτσας. Ακολουθησε ο Άβαντας Χαλκίδας και εδώ και μια τριετία ανήκει στην Βασίλισσα της Θράκης.

Παράλληλα με τις ακαδημίες όπου είναι και προπονητρια, διατέλεσε και βοηθος προπονητή στον Διαγόρα Στεφανοβικειου, ενώ αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια ομάδα ΑΟ Κεφαλληνία στη Nazare της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Champions League Γυναικών Άμμου και ήταν μέλος της Εθνικής Γυναικών Άμμου. Ήταν επίσης διεθνής με την προολυμπιακή Εθνική Ομάδα την διετία 2000-2002 μαζί με την Ξανθιώτισσα Βίκυ Σουπιάδου.