Από τον πάγκο του ΓΑΣ και του Λεύκιππου στον Φοίβο Κω ο Γιώργος Καζάκος

Ο Γιώργος Καζάκος μετά από εξαετή παρουσία στους πάγκους των ομάδων της Θράκης, συνδυάζοντας τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με την ενασχόληση του με το αγαπημένο του μπάσκετ, ανοίγει τα φτερά του και συνεχίζει στην Κω και συγκεκριμένα στον Φοίβο.

Ο Καζάκος διατέλεσε με επιτυχία βοηθός του Κώστα Ντίνα και του Νεοκλή Λεμόνιδη στον ΓΑΣ, προπονητής ακαδημιών στην ίδια ομάδα και προπονητής του παιδικού στον Λεύκιππο όπως και βοηθός του Σωτήρη Κοκκινόπουλου αρχικά και του Παναγιώτη Αμοιρίδη στη συνέχεια.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Κω είναι η εξής: «Ο Φοίβος Κω ανακοίνωσε τα τμήματα που θα αναλάβει ο κάθε προπονητής της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίβος Κω παρουσιάζει με μεγάλη χαρά, τη νέα προπονητική ομάδα του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Το φετινό προπονητικό team του συλλόγου καταρτίστηκε με επιμέλεια και μεγάλη προσοχή προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει ακόμη πιο σωστά και δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Η νέα ομάδα προπονητών διαθέτει εμπειρία, φρεσκάδα και όρεξη για πολύ δουλειά και αναμένεται να προσφέρει ποιοτικές ώρες προπόνησης και εκγύμνασης στους αθλητές του συλλόγου. Το τμήμα καλαθοσφαίρισης θα διαθέτει πλέον 4 γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ (Καπλανίδης, Καζάκος, Μισαηλίδου, Κυριάκης) και ένα εκπαιδευτικό Α’βαθμιας εκπαίδευσης – εν ενεργεία αθλητή (Πολίτης).

Αναλυτικά τα τμήματα που αναλαμβάνει ο κάθε προπονητής:
Μιχάλης Καπλανίδης: Ανδρικό – Εφηβικό.
Γιώργος Καζάκος: Μίνι – Παμπαίδες – Παίδες.
Πολίτης Κώστας: Τζούνιορ – Προμίνι.
Κλεοπάτρα Μισαηλίδου: Baby παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Αλέξανδρος Κυριάκης: Υπεύθυνος εκγύμνασης – φυσικής κατάστασης.

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους υποσχόμενοι ότι η διοίκηση του συλλόγου θα είναι διαρκώς δίπλα τους».