Σταμάτησε μετά από αντιαθλητικό τάκλιν και το γύρισε στις μεγάλες αποστάσεις ο στόπερ Νάσος Παπαδόπουλος

Πέρασαν αρκετοί μήνες από το ατυχές συμβάν και το σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον αγώνα της Μεσσούνης με την Ελπίδα Σαπών και στον αμυντικό από την Πέλλα των φιλοξενουμένων Νάσο Παπαδόπουλο και πλέον έχει καταλαγιασει ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί και ο χρόνος έχει “γιατρεψει” σχεδόν τα πάντα.

Ο Νασος Παπαδόπουλος από τότε για μια διετία δεν ξαναεπαιξε ποδόσφαιρο, αποχώρησε από την ομάδα και την Κομοτηνή, όπου και σπούδαζε και άλλαξε αθλημα, αφού ασχολείται πλέον ως δρομέας με τις μεγάλες αποστάσεις. Πριν την Ελπίδα Σαπών αγωνιζόταν στο Παικο Γουμένισσας.

Πλεον σχεδόν δυο χρόνια μετά, σκέφτεται να επιστρέψει σιγα σιγα και στο ποδοσφαιρο, καθώς ολοκληρωσε την στρατιωτικη του θητεια μετά το πτύχιο του. Πιο πριν όμως θα κάνει ένα ακόμα χειρουργέιο και να αφαιρέσει την λαμα απο το πόδι του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήθελε να ξαναπαιξει στην Ελπίδα Σαπών που στάθηκε δίπλα του σαν δεύτερη οικογένεια – συμπεριλαμβανομένων των συμπαικτών, του προπονητή του Βασίλη Χαριτόπουλο, αλλά και της διοίκησης της ομάδας. Άλλωστε της οφείλει πολλά και δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το γεγονός πως δεν την βοήθησε στην μάχη του τίτλου που έχασε μέσα από τα χέρια της στο ματς με το Κόσμιο.

Θυμηθειτε το βίντεο του αγώνα και την φάση του τραυματισμού του μετά το 2:40 μέσα από την κάμερα του rodopisports.