Γ’ Εθνική: Στον Νέστο Χρυσούπολης ανακοίνωσε τον Ανδρεάδη ο Ορέστης Ορεστιάδας

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS για ενδιαφέρον ομάδων Γ’ εθνικής για τον “Γερμανό” του Ορέστη Κώστα Ανδρεάδη η Ορεστιαδίτες ανακοίνωσαν την μετακίνησή του στον Νέστο Χρυσούπολης.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ο οποίος παρακολουθεί παίκτες σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στον Βόρειο Έβρο μπήκε σφήνα τις τελευταίες ημέρες και συμφώνησε με τον 23χρονο μέσο. Για τον παίκτη ενδιαφεροταν εκτός της Αλεξανδρούπολης, ο Αετός Ορφανού, μια ομάδα από την Κέρκυρα και την Κρήτη.

H ανακοινωση του Ορέστη Ορεστιάδας: Πρότυπο αθλητή και ανθρώπου, με υποδομές και κατάρτιση επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο λόγος και η περηφάνια για τον ποδοσφαιριστή του σωματείου μας, Ανδρεάδη Κωνσταντίνο, όπου με χαρά τοποθετεί το ανάστημα του ένα βήμα ψηλότερα, όπως ήτανε αναμενόμενο, και συγκεκριμένα στο Νέστο Χρυσούπολης και στην Football League. Απο νεαρός στις ακαδημίες του Ορέστη όπου μετά η εξέλιξη του κατοχυρώθηκε στα επαγγελματικά αναπτυξιακά πρότυπα ακαδημιών σε περιοχή της Γερμανίας. Οδήγησε αυτός, και η ποδοσφαιρική του παρέα, στην ανάδειξη του σωματείου σε πρωταθλητή Α κατηγορίας. Εσύ μπροστά, και εμείς δίπλα σου. Μέχρι την νέα επιτυχία , επόμενου αθλητή. Συγχαρητήρια αθληταρά μας.