Τέλος από την Τρίγλια και μπάλα πλέον με τον αδερφό του στην Γαλάτιστα ο Σουάνης

Παρελθόν από τις εθνικές κατηγορίες για τον Δημήτρη Σουάνη που αποχώρησε από την ομάδα της Τρίγλιας παίρνοντας την άνοδο και θα συνεχίσει στην ομάδα του χωριού του.

Ο Χαλκιδκιώτης 33χρονος επιθετικός γεννημένος στις 17/11/1985, με καταγωγή από τη Γαλάτιστα θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με το soccerpractor εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, στον Ανθεμούντα Γαλάτιστας, στην Α1 της ΕΠΣ Χαλκιδικής!

Μάλιστα στην ομάδα παίζει ο αδερφός του, Κωνσταντίνος και είναι προπονητής ο ξάδερφός του, Γιάννης Κάρτας. Ο Σουάνης, αφήσε τη Γαλάτιστα το 2002, πριν καν «κλείσει» τα 17 του, ενώ στον Ανθεμούντα είχε βγάλει το πρώτο του δελτίο, το 1992.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σουάνης που έχει συνδεθεί το όνομα του με τις ανόδους του Πανθρακικού από την Δ’ Εθνική στην Super League, αλλα και με την Ξάνθη, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Κασσάνδρα, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Απόλλωνα Λεμεσού, Λάρισα, Απόλλωνα Σμύρνης, Δόξα Δράμας, Διαγόρα Ρόδου και μέχρι πρότινος Τρίγλια.

«Θα ήθελα να βοηθήσω το χωριό μου. Θα χαρούν οι παλιοί που θα παίζω μαζί με τα παιδιά τους. Θα είμαστε καλή παρέα και τρεις φορές την εβδομάδα θα γυμνάζομαι. Με πήραν πολλές ομάδες, αλλά στο χωριό και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι άλλη αίσθηση, αγνής αγάπης για το άθλημα και τον τόπο. Μάλλον λοιπόν κλείνω την καριέρα μου από εκεί που ξεκίνησα».