Super League: Αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια στον Άρη ο Πασχάλης Μελισσάς

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας ως παίκτης αλλά και ως προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών ο Ξανθιώτης Πασχάλης Μελισσάς αποχωρεί από τον Άρη.

Ο Μελισσας που με την Κ19 του Αρη κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα νέων της Football League και προπέρσι έφτασε στον τελικό με τον Άρη. Στους Θεσσαλονικείς πέρασε από αρκετά πόστα, αφού εκτός από υπευθυνος των ακαδημιών, ήταν και βοηθός του Δημήτρη Σπανού στην πρώτη ομάδα στην χρονια της ανόδου.

Θυμίζουμε ο Μελισσάς ξεκίνησε από τον Ορφέα Ξάνθης και μετα από 15 περόπου χρόνια επαγγελματικής καριέρας σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος ακόμα σε Καλαμάτα, Ξάνθη, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Λάρισα και Άρη. Τελευταιος του αγωνας στο παγκο στο φιλικο με τον Εδεσσαικό το Σάββατο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ 19, Πασχάλη Μελισσά.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογό μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.