Basket League: Συνεχίζει στα «σαλόνια» για 3η σεζόν ο 18χρονος Δημήτρης Ερμείδης

Στην Basket League και φέτος για τρίτη σεζόν θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης γκαρντ Δημήτρης Ερμείδης που θα συνεχίσει στο Λαύριο ομάδα που εξαγόρασε την θέση της Κύμης.

Ο άλλοτε παίκτης της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στον Ολυμπιακό φορώντας την φανέλα του Προμηθέα σε ηλικία 16 ετών, ενώ αγωνίστηκε και φέτος με το Λαυριο. Είναι διεθνής με την ομάδα των παίδων και εφηβων.

Ο 18χρονος (18/09/2000) Ξανθιώτης γκαρντ (ύψους 1,90) ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ συνέχισε στον Αρίων Ξάνθης με τον οποίο συμμετείχε στο Πανελλήνιο εφήβων στην Πτολεμαΐδα το 2015. Μεταγράφηκε στην ΧΑΝΘ και είχε συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Παίδων το 2016 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Στην συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στον Προμηθέα Πατρών, με το εφηβικό του οποίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Εuroleague U18, στο Πανελλήνιο Εφήβων αλλά και στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με τα εκπαιδευτήρια Πάνου όπου φοιτούσε και στην ανδρική ομάδα όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της Basket league απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Λαύριο αναφέρει: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, για τη σεζόν 2019-2020, με τους καλαθοσφαιριστές:
→ Μιχάλης Περράκης: ο αρχηγός της ομάδας, ο πιστός στρατιώτης “Μάικ” συνεχίζει για 9η χρονιά.
→ Γιάννης Κουζέλογλου: 3η χρονιά.
→ Δημήτρης Λεγκίκας: 3η χρονιά.
→ Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος: 2η χρονιά.
→ Δημήτρης Ερμείδης: 2η χρονιά.
→ Γιώργος Παπαδημητρίου: 2η χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας η οποία αλλάζει σελίδα, προχωρά και βλέπει δυναμικά μπροστά!».