Πράσινο φως από τη Γενική Συνέλευση του Νέστου να αγωνιστεί η ομάδα «στην κατηγορία που της αρμόζει»

Η Γενική Συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής υπό το βάρος των εξελίξεων της πρόσκλησης για άνοδο στην Football League, εξουσιοδότησε τπ ΔΣ της ομάδας «να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αγωνιστεί η ομάδα στην κατηγορία που της αρμόζει».

Πρόκειται για μια έμμεση διπλωματική απόφαση που δείχνει ωστόσο την πρόθεση των ανθρώπων της Χρυσούπολης να εκμεταλευθούν την κατάσταση και να ανέβουν στην Football League. Προς αυτήν την κατευθυνση οφείλουν να τρέξουν διαδικασίες με πρώτη φυσικά την δήώση συμμετοχής και την συγκέντρωση των χρημάτων για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Ακολούθως και εφόσον όλα πάνε καλά και δεν στραβώσει κάτι με γνωστό επιχειρηματία και παλιό παράγοντα, που καταρχήν έχει δεχθεί να βοηθήσει και οικονομικά αλλά και παραγοντικά το όλο εγχείρημα, θα γίνει σύσκεψη για να αναπροσαρμοστεί ο σχεδιασμός στο σύνολο του ρόστερ ενόψει της απαιτητικής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Πάντως η απόφαση αφήνει ανοιχτό το περιθώριο και της μη δήλωσης συμμετοχής, εφόσον κριθεί ότι «αρμόζει» στον Νέστο η Γ’ Εθνική. Κανείς βέβαια αυτή τη στιγμή δεν συζητά κάτι τέτοιο και όλες οι ενέργειες γίνονται για την άνοδο, αλλά με διπλωματικό τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας φροντίζουν να κρατήσουν και μια “πισινή”, αν στραβώσει κάτι…

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!