Εργασίες για την βελτίωση των γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης

Μπορεί να πλησιάζουμε στον Δεκαπενταύγουστο και να αλλάζει η δημοτική αρχή σε λίγες μέρες και επίσημα, ωστόσο ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης επιδιώκει έστω και τελευταία στιγμή να υπάρξουν βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Ο Γιάννης Βαταμίδης μάλιστα με προσωπική του ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου καλημέρισε τον κόσμο από το Φώτης Κοσμάς, στο οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης των γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Είχαν προηγηθεί εργασίες για το πότισμα στα γήπεδα Άνθειας, Νίψας και Δορίσκου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Βαταμίδη στα social media που ο ίδιος διαχειρίζεται:

🌞🌞Καλημέρα από το Δημοτικό μας Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” εκεί όπου πλέον πραγματοποιούνται εργασίες για την τοποθέτηση υπόγειου αυτόματου αρδευτικού συστήματος! 
🤝🤝Επιπλέον με τη συνδρομή των εργαζομένων μας, που τους ευχαριστώ, καθώς και με το ελάχιστο δυνατό κόστος τοποθετήθηκαν νέα κιγκλιδώματα στα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ για μεγαλύτερη ασφάλεια.
🏀Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν νέα κιγκλιδώματα στη μεγάλη κερκίδα, ενώ πολύ σύντομα, αφού τελείωσε επιτέλους η διαγωνιστική διαδικασία, θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες