Επιστρέφει στην Ξάνθη για το ντεμπούτο του ως προπονητής ο Δημήτρης Γελαδάρης

Βάλθηκε να αλλάξει τους νόμους της φύσης, παίζοντας μπάλα μέχρι τα 45 του. Έγινε παράδειγμα προς μίμηση, συνεχίζοντας προ επταετίας το σχολείο για να λάβει το απολυτήριο Λυκείου που τόσο ήθελε.

Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια, από το 1999 ως το 2003 στην Skoda Ξάνθη. Αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της Ξάνθης, όπου έμενε το μεγαλύτερο διάστημα μαζί με την οικογένειά του.

Πριν δυο χρόνια αποτέλεσε έναν από τους συντελεστές της απόλυτης πορείας της Ασπίδας Ξάνθης, που κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΠΣ Ξάνθης επιτυγχάνοντας το απόλυτο, χωρίς να χάσει ούτε βαθμό, ούτε ισοπαλία.

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική του καριέρα, φρόντισε να παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής που διοργανώθηκαν στην Θράκη θελοντας να υπηρετήσει το αγαπημένο του άθλημα και από άλλο πόστο.

Ήδη είχε κάνει μια πρώτη απόπειρα στις ακαδημίες της Ξάνθης, αλλά σύντομα διεκόπη καθώς κλήθηκε με προτροπή και του Χρήστου Πανόπουλου να βοηθήσει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ως παίκτης την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκε ωστόσο το πρώτο επίσημο προπονητικό του πόστο. Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γκόρνταν Πέτριτς και τους συνεργάτες του, ο αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε τον Μιχάλη Γρηγορίου ως νέο προπονητη της ΑΕΛ.

Με την ίδια ωστόσο ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι βοηθός προπονητή στην ομάδα της Λάρισας θα είναι ο Δημήτρης Γελαδάρης, προσωπική επιλογή του Μιχάλη Γρηγορίου. Μάλιστα, τα φέρνει έτσι η τύχη ώστε το προπονητικό ντεμπούτο του να το κάνει στα Πηγάδια, στο φιλικό της ΑΕΛ με την Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής. Σε ένα γήπεδο και μια πόλη όπου είναι σίγουρο ότι ο Δημήτρης Γελαδάρης θα αισθάνεται «σαν το σπίτι του»…