«Χάλασε» μεταγραφή στην Α2 και επιστρέφει ΕΚΑΣΑΜΑΘ το ύψους 2.13 «ακατέργαστο διαμάντι» Αλή Μπουτσακτσή

Στον Αρίωνα Ξάνθης στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ αντί για ομάδα Α2 που ενδιαφέρθηκε δυνατά μετά την αποχώρησή του από την Ελευθερούπολη θα παραμείνει ο 19χρονος Ξανθιώτης «γίγαντας» Αλή Μπουτσακτσή.

Ο Μπουτσακτσή που προ λίγων ημερών έμεινε ελεύθερος νωρίτερα από την Ελευθερούπολη με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, βρισκόταν δανεικός στην Καβαλιώτικη ομάδα η οποία δεν τον αξιοποίησε και δεν δούλεψε μαζί του.

Το «ακατέργαστο διαμάντι» όμως παρακολουθούσε και παρακολουθεί ομάδα της Α2 της Νοτίου Ελλάδας η οποία ενδιαφέρθηκε να δουλέψει με τον18χρονο ύψους, 2.13 Ξανθιώτη σεντερ με τα τεράστια άκρα, αλλά τελικά προτιμήθηκε η λύση της επιστροφής στον Αρίωνα Ξάνθης και το να αγωνιστεί με ερασιτέχνες αθλητές. Ο Μπουτσακτσή είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής νέων.

Η ανακοίνωση του Αρίωνα Ξάνθης: Σημαντική ενίσχυση για την ανδρική μας ομάδα κάτω από τα καλάθια με τον Μπουτσακτσή Αλή. Ο Αλή γέννημα θρέμα της ακαδημίας μας επιστρέφει μετά από την απουσία ενός χρόνου στην ομάδα μας.
Την περασμένη σεζόν αγωνήστηκε με την ομάδα της Ελευθερούπολης στην Β’ Εθνική κατηγορία εξασφαλίζοντας μάλιστα την άνοδο στην Α2. Επιστρέφοντας στην ομάδα μας ο center ύψους 2.13 έχει στόχο να βοηθήσει στους φετινούς μας στόχους αλλά και να εξελιχθεί σαν παίχτης.
Αλή ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Μαζί για μία δημιουργική χρονιά!