ΕΠΣ Έβρου: Αποχαιρέτησε τον Άρδα Καστανέων ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Μετά από μια διετία παρελθόν από τον Άρδα Καστανέων αποτελεί ο αμυντικός Γιάννης Καλογερόπουλος.

Ο 25χρονος Λαρισαίος αριστερός μπακ Γιάννης Καλογερόπουλος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Β’ ΕΠΣ Θράκης με τον ερασιτέχνη Πανθρακικό, αλλά και σε Αμπελωνιακό, ΑΟ Σειρήνας και Γρεβενά. 

Η ανακοίνωση του Άρδα αναφέρει: Σας ενημερώνουμε πως ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδα μας Γιάννης Καλογερόπουλος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Άρδα καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις (στρατιωτικός) τον τοποθετούν στην πόλη της Κομοτηνής.

Για δυο χρόνια πιστός στρατιώτης της ομάδας μας, ένας παίκτης του προπονητή και της ομάδας κι ένας άνθρωπος μάλαμα ήρθε και ταίριαξε αμέσως στην “παρέα” μας και με τις αγωνιστικές του επιδώσεις κατάφερε να χαρακτηριστεί βασικό γρανάζι της μηχανής του Άρδα…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή τύχη σε ότι κι αν κάνει στη ζωή του.

“Εις το επανιδείν φίλε…” , σ’ ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Ο Καλογερόπουλος με ανάρτησή του αναφέρει: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και για όλα όσα μου δώσατε αυτά τα 2 χρόνια σαν Άρδας Καστανέων, αλλά και σαν προσωπικότητες ο καθένας ξεχωριστά. Ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν. Ευχαριστώ