ΕΠΣ Θράκης: Σημαντική μεταγραφή από τον Ίασμο με Τσιανάκα ο Πανθρακικός!

Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανθρακικός, η οποία φανερώνει τις υψηλές βλέψεις των “Πρασίνων” στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Αλέξη Τσιανάκα, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Ο 19χρονος μέσος είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και φέτος κατέκτησε το νταμπλ με τον Ιασμο. Είναι προιόν της Νίκης Βόλου και πρόπερσι έκανε το ντεμπούτο του στην πρωτη ομάδα της Νίκης , πριν συμπληρώσει τα 17 του με τους κυανόλευκους, από τις υποδομές των οποίων αναδείχθηκε, ενώ είχε και 4 συμμετοχές με τη Νίκη στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17.

Η ανακοίνωση των «Πρασίνων» έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Τσιανάκα.
Ο νεαρός κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί τρία χρόνια με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στην Γ Εθνική ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης».